Tällä sivulla tiedotan ajankohtaisista asioista

 

6.12.2018

Etävastaanotto on avattu.

1/2019

Etävastaanotolla tarjolla ilta-aikoja.

2/2019

Etävastaanotolla tarjolla ilta-aikoja.

22.2.2019

Kaunis Mieli Psykologipalvelut on tavattavissa Muoniossa, osoitteessa Lääkäriasema Terva, Puthaanrannantie 15 B. Ajat on tarkoitettu KELA:n kuntoutuspsykoterapiaa etänä harkitseville. Voit varata ajan suoraan kotisivujen ajanvarauskalenterin kautta. Samoin voit  maksaa ajan etukäteen kotisivujen verkkokaupan kautta. Ensimmäisen vastaanoton hinta on 40 euroa ja sen voi maksaa kohdasta ”yksi psykoterapiakerta”.

1.3.2019 ->

Etävastaanotto on avoinna arkisin klo 8-12 sekä iltaisin klo 18-20. Voit kysyä myös muita sinulle sopivia aikoja. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella!

28.3.2019

Kaunis Mieli Psykologipalvelut on tavattavissa Muoniossa, osoitteessa Lääkäriasema Terva, Puthaanrannantie 15 B. Ajat on tarkoitettu KELA:n kuntoutuspsykoterapiaa etänä harkitseville. Kyseessä ovat KELA:n edellyttämät kaksi (2) arviointikäyntiä kasvokkain. Voit varata ajan kotisivujeni ajanvarauskalenterin kautta viimeistään kaksi päivää ennen vastaanottopäivää. Samoin aika tulee maksaa etukäteen kotisivujen verkkokaupan kautta. Ensimmäisen vastaanoton hinta on 40 euroa per 45 minuuttia ja sen voi maksaa kohdasta ”yksi psykoterapiakerta”. Seuraava vastaanotto on normaalihintainen 75 euroa per 45 minuuttia ja sen voi maksaa kohdasta ”lyhytpsykoterapia”.  KELA:n myönteisen psykoterapiapäätöksen jälkeen etäterapian hinta etävastaanotollani on 17,40 euroa. Annan mielelläni lisätietoja ja vastaan kysymyksiin osoitteessa: info@kaunismieli.com.

2.5.2019

Olen vaihtanut kaunis Mieli Psykologipalveluiden ajanvarauskalenterin, sillä entinen päivittyi huonosti. Uusi ajanvarauskalenteri löytyy kotisivujeni etusivulta, otsikon ”Varaa aika ajanvarauskalenterista!” alta.

Olen siirtänyt jo varatut ajat uuteen ajanvarauskalenteriin. Lisäksi olen lisännyt  jonkin verran ilta-aikoja.  Itselle sopiva aika kannattaa katsoa ja varata jo edellisellä viikolla, sillä ilta-ajoista tuntuu olevan eniten kysyntää.

Mikäli uusi ajanvarauskalenteri herättää kysymyksiä, vastaan osoitteessa info@kaunismieli.com, kiitos! 🙂

28.6.2019

 

Tervehdys Suolahteen, Äänekoskelle ja Keski-Suomeen!

Etäpsykoterapian sivutoimipisteeni Suolahdessa on täten siis ihan virallisestikin avattu. Kävi nimittäin niin, että paikalliset asiakkaat löysivät palvelun ennen kuin ehdin sitä edes mainostaa tai avata. Tuli vähän kiire kunnostaa paikkoja ja siivota..

Tarkemmin etävastaanottoni sijaitsee Majalan koululla osoitteessa Ruotintie 148. Kaikki koululla ei ole vielä valmista, mutta puitteet mahdollistavat psykoterapian *arviointikäyntien* tekemisen. Varsinainen työskentely tapahtuu etänä videoyhteyden avulla. Jos siis harkitset hakeutumista KELAn kuntoutuspsykoterapiaan, on Suolahdessa Äänekoskella olemassa tällainen vaihtoehto. Tarjoan etänä myös yksittäisiä psykoterapiavastaanottoja sekä lyhytpsykoterapiaa.

30.8.2019

Etäpsykoterapian vastaanottoni on nyt muuttanut Majalan koululle Suolahteen, Keski-Suomeen. Muutto ei vaikuta nykyisiin asiakassuhteisiini millään tavalla. Tarvittaessa olen tavattavissa osoitteessa Ruotintie 148, 44220 SUOLAHTI, ÄÄNEKOSKI.

21.12.2019 – 1.1.2020

Olen joululomalla ja etävastaanotto on suljettu. Tarvittaessa minut saa kuitenkin kiinni sähköpostilla osoitteesta info@kaunismieli.com. Olen tavattavissa etävastaanotolla jälleen torstaista 2.1.2020 alkaen.

Levollista joulua ja hyvää alkavaa vuotta 2020 kaikille!

 

16.3.2020

Psykoterapian etävastaanottoni toimii täysin normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Tarvittaessa on myös mahdollista, että lisään vastaanottoaikoja joksikin aikaa.  Siis uudet joko lyhytterapiaa tai yksittäisiä kriisikäyntejä tarvitsevat asiakkaat – olette tervetulleita etävastaanotolleni!

 

17.3.2020

KELA on antanut 17..3.2020 ohjeistuksen keskeyttää kaikki läsnäkuntoutuspalvelut. Tämä ohjeistus koskee myös kuntoutuspsykoterapioita ja on voimassa 31.5.2020 saakka, jos ei toisin ilmoiteta. Läsnä eli kasvokkain tapahtuvan kuntoutuksen sijaan KELA suosittaa etäkuntoututuspalveluiden käyttöönottoa.

Lisäksi KELA ohjeistaa, että terapiat voivat alkaa poikkeuksellisesti suoraan etäkuntoutuksena ilman terapian alkuvaiheen kasvokkaisia tapaamisia terapeutin kanssa. Tämä on merkittävä muutos aiempiin ohjeisiin, joiden mukaan on vaadittu kaksi tapaamista kasvokkain, ennen kuin KELA on tehnyt myönteisen kuntoutusterapiapäätöksen.

20.8.2020

Verkkokaupassani on uusia maksuvaihtoehtoja: Pivo, MobilePay, Visa, Visa Electron sekä Mastercard.

20.8.2020

KELA:n kuntoutuspsykoterapiapaikat ovat täynnä ja jonoakin on. Siksi voin tällä hetkellä ottaa uusia asiakkaita ainoastaan yksittäisille vastaanottokäynneille, lyhytpsykoterapiaan tai vanhemmuuden tukemiseen.