Ohjeistus ajan varaamiseksi (etä)psykoterapian vastaanotolle Muonioon

Tämä ohje koskee vain ja ainoastaan Kaunis Mieli Psykologipalveluiden vastaanottoa ja ajanvarausta Muoniossa, ei esimerkiksi Lääkäriasema Tervan omaa ajanvarausta. Kaunis Mieli Psykologipalvelut on yksityinen, maksullinen terveydenhuollon etäpsykoterapiapalvelu. Vuokraan vastaanoton ajaksi huoneen Lääkäriasema Tervan tiloista, mutta muutoin palvelu on täysin erillinen Lääkäriasema Tervan palveluista.

 

  1. Käyn Muoniossa paikan päällä, koska haluan  tarjota Muoniossa ja lähialueella asuville henkilöille mahdollisuuden KELA:n pitkäkestoiseen ja tiiviiseen kuntoutuspsykoterapiaan etänä. Käyn paikan päällä siksi, että KELA edellyttää kaksi (2) asiakkaan ja psykoterapeutin tapaamista kasvokkain ennen kuin se tekee myönteisen päätöksen etänä toteutettavasta kuntoutuspsykoterapiasta.
  2. Muonion vastaanottoni on siis tarkoitettu vain niille asiakkaille, jotka ovat hakeutumassa tai pohtivat hakeutumista KELAn kuntoutuspsykoterapiaan juuri minun etävastaaotolleni. Suosittelen siis, että luet kotisivuni tarkasti läpi ennen kuin alat millekään.
  3. KELA tukee kuntoutuspsykoterapiaa rahallisesti, jolloin jatkossa minun etävastaanotollani asiakkaalle jää 17,40 euron omavastuuosuus kustakin etäpsykoterapiakerrasta. KELA:n tuki on siis huomattava ja mahdollistaa monelle asiakkaalle pitkän psykoterapian.
  4. Mikäli KELA:n pitkä kuntoutuspsykoterapia etänä ei ole se, mitä juuri sinä tarvitset, voit aina tulla itse maksavaksi asiakkaaksi etävastaanotolleni. Se ei vaadi kasvokkain tapaamisia vaan voi toteutua alusta loppuun etänä kotoasi käsin. Voit lukea lisää etävastaanoton toteuttamisesta kotisivultani.
  5. Ajanvaraus Muonion vastaanotolle tapahtuu kotisivuillani olevan  yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaan jokaiseen yhteydenottoon viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos en vastaa johonkin sähköpostiisi *viimeistään seuraavana arkipäivänä*, on asiassa jokin ongelma ja pyydän sinua olemaan uudelleen yhteydessä minuun. Minä en jätä tarkoituksella vastaamatta asiakkaitteni sähköposteihin.
  6. Varsinainen ajanvaraus tapahtuu kotisivuillani olevan ajanvarauskaleterin kautta. Muonion päivä näkyy ajanvarauskalenterissa selkeästi omana päivänään. Ajanvaraus kalenteriin on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen vastaanottoa ja sen voi perua vielä päivää ennen vastaanottoa ihan vain sähköpostitse ilmoittamalla.
  7. Ajanvaraus on myös maksettava etukäteen ennen vastaanottoa ja sen voi tehdä helpoiten kotisivuillani olevan verkkokaupan kautta.  Nämä asiat on selitetty tarkemmin sivulla Tilaus -ja sopimuehdot

 

Tämä psykoterapian etäpalvelu on vielä uutta ja kehittymässä, joten otan mieluusti vastaan kysymyksiä, palautetta, kommentteja ja kehittämisajatuksia osoitteessa info@kaunismieli.com.

Ystävällisin terveisin:

 

Sari Vihavainen, psykologi ja psykoterapeutti

Kaunis Mieli Psykologipalvelut